Penat.






Dah lama rasa nya aku tak taip menaip dekat sini. Aku mula ada blog ni masa aku tingkatan 1 emm umur aku time tu 13 tahun la kan? Huhu rasa nya zaman aku nerd banyak ah waktu tu hahahahahahaha. And sekarang aku dah 21 tahun dah beb. Cepat nya masa berlalu. Lama sangat aku guna blogger ni. Bagi tepukan yg gemuruh untuk Iman huhuhuhu. 
Sekarang ni aku dah sem 6. Dah nak habis Diploma dah. Inshaallah! 
Oh ye, korang nak tau tak? Sekarang ni aku tengah buat Final Year Project(FYP) tau. Apa tu FYP? Alaa bekas bekas senior macam korang takkan tak kenal FYP tu apa. Aku malas nak cerita banyak pasal FYP. Korang kalau grouping ni mesti ada macam macam ragam kan ahli kumpulan korang tu? Biasa la tu -.-
TAPI, kadang kadang aku pun naik menyampah doe dgn dorang HAHAHAHAHAHAHAHA!!
But, it's ok. Sebab dorag ahli kumpulan aku jugak.. Aku dok maki, kutuk pun dorang still classmate aku yg dari Sem 1 sampai sekarang. 
Ok habis pasal FYP. 
Sekarang aku nak cerita pasal hal peribadi aku. Kau kenal Twitter kan? Haaaa aku banyak habiskan masa aku membebel, merepek, meng-ayat, mencurah kan perasaan laa.. mencarut pun ada dlm tu. Coi mencarut ea? hahaha shhh~
Aku.... em wei nak tunjuk something ni. Jap ek~~~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Haaaaaaaaa aku nak tunjuk gambar ni kat korang sebenarnya hehehe





Sorry ah gambar jadi gitu. Saje je. Huahahahaha~

Nama dia............ Sarip. K tu je yg kau boleh tau pasal dia. Korang tak boleh tau lebih lebih nanti habis la hahaha cet. Wei em aku gaduh dgn dia byk kali dah. Tapi tu la. Jodoh tu fuh kuat betul. Bergegar goncang perang dunia ke 50 pun still boleh baik lagi -.- Ok la bagus la macam tu. Lol hahahahaha mcm tak percaya. Eh wei wei ada lagi ni gambar nak tunjuk 


Kali ni aku nak tunjuk gambar je. Tunjuk gambar la sangat hehehe 




    

At The Shore, Malacca.

Bergewe depan Aman Mall, AOR. Hohoho~

Darul A'man Lake.




Depan ni haa alalala entah aku pun taktau hahahaha!!

  

Huuhuhuhuhuhuhu shukew nyewwww hahahaha setan aku ni kan. Tapi kan, aku pun taktau apa kaitan isi dalam blog kali ni dengan tajuk "Penat" kali ni hahhahahahahahaha alahai Cik Iman~


I think I miss you. Can you think me for awhile ? :)

0 483 comment this:

Post a Comment

tak rugi pun kalau awak komen sikit :')