Iman balik dulu ye...





Assalamualaikum semua. Harini hari pertama kita semua berpuasa kecuali Iman and the geng yg tgh bendera jepun hahahahaha k tak lawak -_-

Harini jugak Iman sibuk seharian mengemas barang2 yg nak bawak balik ke Jitra. 

"Eh ada apa dkt Jitra? Kenapa Jitra? Buat apa dkt sana?"

 Haaaa, Iman balik sana sbb sambung belajar ler. Nak naik sem 5 dah hehehe :)
Dari Johor ke Kedah. Pergh jauh tu. Naik cramp 'pungkoq' ni. 

"Pungkoq tu apa, Man?"

Hahahaaha tu bontot la XD

Iman gerak nanti malam. Kejap lagi. Lepas abah habis terawih. Maybe pukul 10 malam macam tu kot. Lagipun Iman still dekat kedai dobi ni. Mendobi toto yg nak dibawa ke sana nanti. Basuh bagi wangi haahahahaha wuuu k la toto pun dah siap basuh. 

Ada masa, Iman masuk sini cerita merepek entah apa benda la. Hahaha ok? 
Doakan Iman perjalanan Iman selamat. Muah setepek atas kepala!


"Iman taknak balik Jitraaaaaaaaaaaaaa!!"












I think I miss you. Can you think me for awhile ? :)

0 483 comment this:

Post a Comment

tak rugi pun kalau awak komen sikit :')