Assignment everywhere. Pffttt! Caiyok babe!

 

Penat penat penat. Buat kerja memang penat. Penat tersangat penat. Tapi ni penat tangan dengan mata sebab MENULIS bukan taip then, kena tahan mata sampai ke subuh hari sampaikan balik dari buat assignment sampai rumah pukul 6 pagi. Akhirnya siap juga kerja 'subject killer' ni. Pheww legoooo rasanya hehheeheheh. Alhamdulillah siap juga akhirnya BWM ni. Mata dah macam panda dah ni. Dengan perut lapar nya lagi. Pergh sabar je la. Last makan pun tadi tengah hari. Apa lagi?! Jo cabut p makan laaaaaaaa :D



I think I miss you. Can you think me for awhile ? :)

0 483 comment this:

Post a Comment

tak rugi pun kalau awak komen sikit :')